La Companyia

Història


El Teatre Kaddish neix l’any 1975 per iniciativa d’un grup d’estudiants de l’Institut Baldiri Guilera del Prat de Llobregat. Després d’un curs de teatre amb el Jordi Mesalles, els alumnes van demanar ajuda al Josep Costa per seguir actuant. El 28 de febrer de 1976, a l’A. L. L. Cervantes, s’estrenava el primer espectacle de la nova companyia, Pròleg, un muntatge de creació col·lectiva. El nom de la companyia ve del cèlebre poema del poeta beat Allen Ginsberg, arrel d’un espectacle sobre aquest text que mai no es va arribar a estrenar. El grup es va instal·lar a la citada Cervantes, al Casal de Cultura i al gimnàs de l’institut Baldiri Guilera fins a arribar a la seva seu actual, les Golfes de la Torre Muntadas, habilitades com a teatre per l’Ajuntament del Prat.

Junta

PRESIDÈNCIA: Blanca Pàmpols

SECRETÀRIA: Anna Mitjans Ruiz

VICEPRESIDÈNCIA: Albert Riballo Benito

TRESORERIA: Juli Mitjans Ruiz

ÀREA DE COMUNICACIÓ: Sheila Fernández Fernández

ÀREA SOCIAL: Ana Isabel Martínez Lobelles

ÀREA TÈCNICA: Marina Mora Contra

ÀREA DE FORMACIÓ: Martí Castellarnau Fort

ÀREA DE PROGRAMACIÓ: Sílvia Sabaté

ÀREA DE CREACIÓ: Àngel Roldán

Àreas


El Teatre Kaddish és un centre de creació, programació i formació en les arts escèniques, obert a nous creadors, de caràcter interdisciplinar, que col·labora amb artistes de totes les arts.

L’Àrea de Creació s’encarrega de promocionar la creació en arts escèniques i de fer viable la producció i execució dels projectes artístics. Es treballa per donar suport a una producció variada i de qualitat, i per integrar sota el paraigües del Kaddish diferents línies de creació que donin compte de la diversitat d’acostaments al fet teatral que conviuen i dialoguen a l’entitat.  

L’Àrea de Formació s'encarrega de programar una oferta de cursos i activitats que doni resposta a les demandes de formació en arts escèniques a la ciutat en totes les edats i nivells. Es treballa per oferir una formació variada i rigorosa, i per integrar els diferents grups de formació en l'activitat general de l'entitat, per tal de fomentar l’activitat teatral, la cohesió i la participació.

L’Àrea de Programació s’encarrega de dinamitzar el Kaddish com a centre de difusió artística. La programació integra tallers i presentacions de cursos de formació, produccions pròpies i projectes de companyies convidades. Es treballa per oferir a la ciutat una programació rica i variada, de qualitat, adreçada a públic de totes les edats.

La Sala

Aforament: 50 localitats

Escenari: 6 x 6 m

11 focus PC de 500W (6 amb viseres)

12 Canals de Dimmer

Taula d'il∙luminació Piccolo 12

Equip de so adequat a la sala

Taula de so amb 6 canals d'àudio

Cable amb mini­jack per a PC 1 micro de peu